Har du en tekst, et dokument eller en hjemmeside på norsk, som du gerne vil have oversat til dansk, så kan jeg hjælpe dig. Jeg arbejder som freelance oversætter, og næsten uanset hvilket format din kilde er i, så kan jeg arbejde med den.

Jeg har arbejdet i mange år som ingeniør indenfor elektronik, så det er mest tekniske emner, jeg arbejder med, men også markedsføring og generelle emner kan jeg klare, samt software og apps.

Jeg vil helst starte med at se din kildetekst, så jeg kan se præcist, hvad det handler om, og hvor mange ord og hvilket format, det drejer sig om. Jeg behandler selvfølgelig dine informationer fortroligt, så det kun er mig, der ser dine informationer.

Ud fra kildeteksten kan jeg hurtigt lave et tilbud til dig, for det meste fra dag til dag på hverdage. Prisen ligger på omkring en krone for hvert ord, du har.

Jeg har lavet et eksempel på, hvad jeg kan som norsk dansk oversætter, og eksemplet ligger her, under “Portfolio”: http://www.proz.com/translator/1829021

Send din kildetekst, eller et link til kildeteksten, til mig på e-mail thomas@viawords.com, og jeg vender tilbage med et tilbud eller kommentarer. Jeg svarer selvfølgelig også på eventuelle spørgsmål, du måtte have i forbindelse med et muligt oversættelsesprojekt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *